Werkwijze

Van adviesgesprek tot plaatsing van zonnepanelen. Groenbeheer Nederland staat voor u klaar.

Onze werkwijze

Bespaar, verdien en verduurzaam

Groenbeheer Nederland

Advies

Wij staan klaar om u te adviseren bij de aankoop van zonnepanelen.

Wij zullen eerst een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens ons gesprek nemen we de tijd voor u om samen een goede oplossing te vinden. Deze oplossing is allereerst afhankelijk van uw energieverbruik en behoeftes. Daarnaast moeten we rekening houden met de mogelijkheden van uw woning of pand. Onze oplossing is namelijk ook afhankelijk van wat voor soort dak u heeft en hoeveel ruimte u op het dak heeft.

Tijdens het gesprek geven wij u meer informatie over onze zonnepanelen. Wij voorzien u natuurlijk ook van uitleg over onze installatie. Hierna maken wij een vrijblijvend advies voor u op maat. Dit advies is gebaseerd op uw situatie, uw behoeftes en uw budget.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, spreken wij een geschikt moment met u af waarop de installatie plaats kan vinden.

Wij komen bij u langs

Als u interesse heeft in ons voorstel, komen we bij u op locatie langs om uw dak precies in te meten. Omdat elk dak anders is, kan u soms meer baat hebben bij iets kleinere zonnepanelen, omdat er dan meer zonnepanelen op uw dak passen. Ook het type zonnepanelen en omvormer zijn erg bepalend voor u uiteindelijke rendement.

Installatie

De installatie voor de zonnepanelen vindt plaats op een gewenst moment waarop het u uitkomt. U hoeft zelf helemaal niets te doen, Groenbeheer Nederland regelt alles.

Meestal duurt de montage van de zonnepanelen 1 werkdag. De precieze tijd die we nodig hebben om de installatie te monteren, is afhankelijk van de grootte van de installatie, het oppervlak van uw dak en het aantal zonnepanelen. Dit wordt ook goed met u gecommuniceerd.

Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat ons personeel een veilige werkwijze heeft en beschikt over de juiste klimmaterialen en valbeveiliging.

Bij de installatie doorlopen wij globaal de volgende stappen:

  • Zonnepanelen op het dak monteren
  • Zonnepanelen aansluiten op de omvormer
  • Omvormer aansluiten op de meterkast
  • Meterkast uitbreiden met een extra groep voor de zonnepanelen
  • Oplevering / in bedrijfstelling

Bij de oplevering geven wij u uitgebreide uitleg over de werking van de omvormer en over het eventuele monitoringsysteem. Na ons vertrek bent u verzekerd van goed werkende zonnepanelen.

Ook klaar met die hoge energierekening?

Bij Groenbeheer Nederland bent u aan het juiste adres! Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en ontvang een gratis advies.

  • Europese Tier 1 zonnepanelen
  • Verdien gemiddeld €870,- per jaar
  • Volledig ontzorging alles wordt geregeld
  • Zonder investering